WIE ZIJN WIJ ?
Door Covid-19 staat de wereld op z’n kop en verkeert House of KENT (HÉT full-service Hospitality bureau van Rotterdam) zich in zwaar weer.  Van een gezond bedrijf is House of KENT veranderd naar een bedrijf zonder omzet. We bevinden ons in een branche waar de klappen hard vallen en ook de komende maanden ziet het er niet rooskleurig uit. Het wordt pompen of verzuipen…
Wat nu?! Stil zitten is geen optie, als ondernemer moet je kansen blijven zien… Na een brainstormsessie werd het idee voor wijBESCHERMENjou geboren.


House of KENT X wijBESCHERMENjou

wijBESCHERMENjou levert schermen en plexiglas oplossingen voor het nieuwe werken!

Sinds 30 april jl. biedt House of KENT preventieschermen aan van Plexiglas/ Polycarbonaat & plastic. Wij bieden standaard oplossingen en uiteraard ook maatwerk! Meer dan gewoon een scherm; wij maken gepersonaliseerde schermen, desgewenst met uw bedrijfslogo of van gekleurd plexiglas en dit met een hele snelle levertijd door onze grote voorraad plexiglas. Denk hierbij aan schermen voor auto’s, op balies, nagelstudio's, schermen voor tussen bureaus in, toonbanken, opticiens en uiteraard schermen voor de Horeca! Voor iedere branche of beroepsgroep hebben wij of bedenken wij een passende oplossing.

Doordat wij samenwerken met het bedrijf van mijn man, die alles wat hij ziet kan ontwerpen en maken én over de benodigde ontwerpprogramma's + machines beschikt, zijn de mogelijkheden eindeloos.
wijBESCHERMENjou blijft zich ontwikkelen, niets is onmogelijk en een tevreden klant is altijd het doel!

Gastvrijheid en klantvriendelijkheid stroomt ons door de aderen, dus je bent verzekerd van een goede service, razend snelle verzending en uiteraard vakkundig advies. Liefs,
Liesbeth & team wijBESCHERMENjou 

© 2020 - 2021 Wijbeschermenjou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel